Home Page > The Festival > FILM PANORAMA

FILM PANORAMA

MIFF Film Screening Time table 排片表

Dec. 7 Regal Movie Theater 

时间
Time 
影片
Film

片源
Origin
片长
Runtime
放映厅
Auditorium
放映厅座位数量
Seating Capacity 
10:00-12:20 出租车司机 Taxi Driver Korea  韩国 137min 1 204
13:20-15:00 榫卯 Country Far Away  China中国大陆 101min
16:00-17:50 3904英尺 3904Feet 中国台湾 Taiwan 110min
18:40-18:55 饮泪:弗朗西斯科.巴宝塔的故事
We drank our tears: Francisco Babauta’s story
CNMI 马里亚纳 15min
19:30-21:10 榫卯 Country Far Away  China中国大陆 101min
10:30-12:00 你若安好 Doctor's Mind China中国大陆 90min 2 204
13:10-14:50 六年六天 Six Years,Six Days China中国大陆 95min
16:00-18:10 叛狱无间 The Prison Korea  韩国 125min
19:00-19:15 口腔癌纪录片:咀嚼
Oral Cancer Documentary: chew
CNMI 马里亚纳 15min
20:00-21:50 搬迁 Relocate China中国大陆 105min
10:00-11:50 莫先生的圣诞节  Merry Christmas Mr.Mo Korea  韩国 110min 3 119
12:50-14:40 被阳光移动的山脉 Sunshine that can move mountains China中国大陆 110min
15:40-17:30 旧单车 Old Bicycle Korea  韩国 106min
18:30-18:45 饮泪:弗朗西斯科.巴宝塔的故事
We drank our tears: Francisco Babauta’s story
CNMI 马里亚纳 15min
19:30-21:10 贝拉的奇幻花园 This Beautiful Fantastic UK 英国 100min
10:30-12:00 末日救赎 The Final Redemption China中国大陆 81min 4 111
13:00-14:40 贝拉的奇幻花园 This Beautiful Fantastic UK 英国 100min
15:40-17:30 搬迁 Relocate China中国大陆 105min
19:30-21:50 出租车司机 Taxi Driver Korea  韩国 137min
10:00-12:00 叛狱无间 The Prison Korea  韩国 125min 5 91
13:00-14:40 六年六天 Six Years,Six Days China中国大陆 95min
15:40-17:40 叛狱无间 The Prison Korea  韩国 125min
18:50-20:30 榫卯 Country Far Away
21:30-21:45 口腔癌纪录片:咀嚼
Oral Cancer Documentary: chew
CNMI 马里亚纳 15min
10:00-11:50 榫卯 Country Far Away China中国大陆 101min 6 75
12:50-14:40 旧单车 Old Bicycle Korea  韩国  106min
15:40-17:30 莫先生的圣诞节  Merry Christmas Mr.Mo Korea  韩国 110min
18:30-20:20 3904英尺 3904Feet 中国台湾 Taiwan 110min
21:20-21:35 口腔癌纪录片:咀嚼
Oral Cancer Documentary: chew
CNMI 马里亚纳 15min
10:30-12:00 你若安好  Doctor's Mind China中国大陆 90min 7 53
13:00-15:20 出租车司机 Taxi Driver Korea  韩国 137min
16:20-17:40 末日救赎 The Final Redemption China中国大陆 81min
18:40-20:10 你若安好  Doctor's Mind China中国大陆 90min
21:40-21:55 饮泪:弗朗西斯科.巴宝塔的故事
We drank our tears: Francisco Babauta’s story
CNMI 马里亚纳 15min
**** Screening schedule is subject to change without prior notice.
影片放映安排可能在无提前通知的前提下产生临时变更
National hotline

010-65698537

Follow us
About MIFF
Overview
Organization Structure
Awards Setting
Cooperation Partners
The Jury
The Festival
Regulations
Shortlist Films
Opening/Closing Ceremony
Film Production Forum
Awards Ceremony
Young Director Supporting Program
FILM PANORAMA
News
Officail News
Media Focus
Trends
Agenda
Notice
Official Agenda
Screening Schedule
Project Submission
My film festival
Participating Feature Film
Contesting Feature Film
Contesting Screenplay
Follow us TOP